Ketahui Cara Berkesan Bagaimana Untuk Urus Kos Bisnes yang Efisien

Tarikh : 20 Oktober 2019
Lokasi : Shah Alam

Daftar Sekarang

Kira Kos Perniagaan anda dengan cara yang betul

Tarikh : 20 Oktober 2019
Lokasi : Shah Alam

Ramai usahawan terperangkap dengan masalah kos. Mereka tak tahu macam mana nak kira kos dan macam mana nak letakkan harga. Akibatnya, kalau ada untung, sangat sedikit atau lebih malang langsung tak ada untung..

 

Kenapa berbisnes tapi tak untung? Kenapa sales masuk banyak tapi duit keluar pun banyak juga? Kenapa untung bisnes yang ada sangat sedikit?

Ramai usahawan sedang hadapi 4 masalah berikut yang menyebabkan mereka tak untung malahan rugi dalam bisnes:

Dalam Program Cost Analysis Mastery (CAM) anda akan pelajari tentang:

Cara untuk uruskan kos-kos operasi seperti Sales & Marketing, Payroll, Overtime dan lain-lain lagi.

#1

Tak konsisten rekod duit keluar masuk dan tak tahu cara untuk buat laporan aliran tunai perniagaan setiap hari – TANPA GAGAL.

#2 

Tunjukkan cara sebenar macam mana nak letakkan harga produk/perkhidmatan anda.

#3 

Cara anda boleh kurangkan kos dengan skill ‘tawar menawar’ dengan pembekal.

#4

Selalu pening sebab tak cukup duit untuk bayar gaji dan bil dan tak tahu macam mana nak elak kekurangan wang tunai tiba waktu nak bayar gaji pekerja dan bil-bil tetap yang lain.

#5

Bagaimana nak tetapkan GAJI anda sebagai usahawan.

#6

Siapa Yang Patut Hadir

Usahawan yang dah lama berniaga

Anda yang baru nak berniaga

Usahawan yang risau sebab untung bisnes yang kecil, harga produk susah nak naik, tapi kos semakin naik

Rakan bisnes yang menguruskan operasi syarikat atau akaun

Kakitangan yang uruskan akaun dan kos

Apa Kata Peserta Program CAM?

“Usahawan yang nak mulakan bisnes atau yang dah mula berniaga, ada 3 benda penting kita nak kena check dulu. Apa yang Tuan Nasrul Hadi ajar dalam Program Cost Analysis Mastery (CAM), kita kena dulu ‘Personal Budget Plan’, ‘Business Budget Plan’ dan apa kos yang terlibat dalam bisnes kita.”

Siti Hajar
ROHANARICH LEGACY SDN BHD

“Antara apa yang saya belajar dalam Cost Analysis Mastery (CAM) adalah bagaimana saya boleh menyusun setiap kos dan perbelanjan bisnes saya dengan betul supaya nampak profit setiap bulan.”

Sudirman Abd Rahman
INT3TREE

“Kita buat bisnes, tapi kita tak tahupun betul ke ada untung bisnes kita ni? Penting dalam bisnes kita kena kira kos sebab itu yang akan tentukan bisnes kita ada untung atau rugi.”

Mohd Hasbullah
HASNURI SDN BHD

Tak percaya jugak?
Ada lagi feedback dari peserta CAM yang kami nak kongsikan:

Ramai Orang Gagal Bukan Kerana Tidak Ada Ilmu Tetapi Ramai Orang Gagal Bertindak Atau Berusaha Secara Maksima Dan Konsisten

Anda MESTI hadir, kalau anda tak mahu bisnes anda terus rugi.

Daftar sekarang dan dapatkan tawaran harga istimewa ke Program Cost Analysis Mastery (CAM).

Sebarang pertanyaan mengenai program Classroom by RichWorks ini boleh hubungi pegawai khidmat pelanggan kami di:

RichQ 77, Jalan Badminton 13/29,
40100 Shah Alam, Selangor.